Morgontipset: Fusk-retro/

Via Annica Kjellbergs instagram fick jag tillbaka mitt sug för en “Pippi-tröja” – bad. Hon hade förvisso hittat sin i på Majorna, men jag ville minnas att jag sett nyproduktioner någon annanstans. Efter en länkräd hittade jag tillbaka till Lager 157s webbshop.

Där finns dem för överkomliga 250 kr. Nu endast i L och XL, vilket inte gjorde mig så mycket för det ökar ju bara känslan av att du snott den av farmor eller hipster boyfriend. Jag tänker att den blir perfekt när jag skolan börjar och jag inte orkar leka mannekäng längre.

/K

I found this new version of an old classic for 250 SEK here, I’m lovin’ it!

2 thoughts on “Morgontipset: Fusk-retro/

  1. vilket fynd! jag bestämde faktiskt i förrgår att jag ska tvinga mormor att sticka en pippi-tröja åt mig, men nu blir jag lite tveksam; att beställa går ju så mycket fortare och jag vill ha den nu, samtidigt som en mormors-stickad vore tusen gånger charmigare. åh, beslutsångesten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s