Up and running #BerghsPL /

Hello information overload.

Jag var minsann pigg som en lärka när jag lämnade skolan idag. Tills jag försökte styra upp inköp av vinterjacka och fodral till dator. Kvavheten tillsammans med insikten om att jag numera skall leva mitt liv i rusningstrafik sänkte mig helt. Ni sitter jag här med kaffet (“Babe, först hem sätter på kaffet!” är tydligen vårat nya motto) och försöker styra någon slags profil på hemsidan. Sjukt egentligen, där är jag! Vore ju helt baklänges att inte ta den chansen att marknadsföra sig själv.

Jag myser redan på min klass och det känns tråkigt att jag inte kommer träffa dem på samma sätt förens nästa vecka. Vi är en sådan jävla konstig blandning och jag älskar det.  Fast jag misstänker likväl att det urval av 100+ studenter jag skall spendera veckan med är minst lika awsome. Vafan, vi är ju ändå handplockade allihopa för att vi är “ett Berghs ämne”. Yes, sekt-tänket är igång.

Pratade med mutti på väg hem som nog ville höra min eufori men istället mötes av trötthet. Jag ger er samma svar som hon fick på eventuella frågor: Allt jag vet idag är att jag är precis där jag vill vara.

/K

I’m knackered after my first day on school and the information overload that represents. All I can tell you is that I know I am exactly where I want to be.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s