Morgontipset: Kurragömma/

Att ha en sköldpadda som springer ute med jämna mellanrum är en konstant omgång av kurragömma. Nu när han snuddar på 17 år har  han börjat revoltera och återfinns nu på förbjudna platser som under soffa och säng. Ny favoriten är dock tripp-trapp-trull-stolen som åker på både en och två smällar. De vita dörrarna är dock fortfarande hans bästa.

För er som trodde att sköldpadda var ett lika aktivt husdjur som en guldfisk – shame on you! Åke är min bästa vän och är aktivare än någon annan här hemma, han klättrar till och med upp i knät! Åke – because it’s woth it.

/K

I would recommend as a pet to turtle to anyone.

2 thoughts on “Morgontipset: Kurragömma/

  1. mår så bra av att läsa din blogg bryden.
    klart vi ska ses över lite cava. jag kan närsom. är du ledig helger nu bara?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s