Morgontipset: Shot by Kern/

Godmorgon!

Detta morgontips riktigt längtar jag efter att få höra era åsikter om. Klicka på bilden så hörs vi om 25 minuter!

Jag personligen älskar den här typen av fotografi, det råbarkade, helt vanliga, lite smutsiga, åttiotals porriga. Sen att jag inte skulle ligga med Kern är väl en annan femma, men han tar sjukt snygga bilder. Here Here!

Hur var din reaktion, tell me!
/K

I’m very intrigued by Kerns way of making “ordinary” girls go banans, be sexy and without all the fuss. What do you think? Tell me after kicking on the pics and watching the Paris ed of “Shot by Kern”

3 thoughts on “Morgontipset: Shot by Kern/

    • Camilla! Bra där! Jo jag har ju redan hittat dit, min gamla blogg/domän är en spinoff på det namnet: karma.dekallarosshipsters.se 😉

      Och du, vad glad jag är att du stannat kvar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s