Möt min optiker/

Idag blev vi klara i skolan tidigare än väntat, så jag passade på att dra förbi Bågar och glas (där numer även min mutti och min man köper sina bågar) för att våga tänka tanken på nya bågar. Jag (helvete, helvete, helvete) dansade bort dem på F12 för snart en vecka sen. De är spårlöst försvunna och ingen vet var de är. Idag hittade jag några nya kandidater. Även om inga går upp mot mina fina nästan nya. Hur lyckas jag?

Min optiker är hur som världens bästa. Så bra att jag en gång i början av året bjöd ut henne på dejt efter vårt första möte. Hon har berättat att hon efter min första sorti sagt till sina kollegor att “Hon som går ut där, hon är typ min dubblett. Precis som jag! Sjukt!” Jag i min tur kom hem och sa samma sak.  Tänk vilka fantastiska människor vi träffar bara vi vågar.

Kärlek

/K

Almost nine months ago I asked my optometrist out for coffe – just because she is awesome. Today I asked her out for steak.

2 thoughts on “Möt min optiker/

  1. Jag köpte mina glasögon på Bågar och Glas 2008. Tycker att de har så förbannat fina glasögon. Behöver ett par nya snart för mina gamla hederliga börjar så smått fallera. Är mycket nervös över detta. Till mitt stora huvud krävs stora (eller ja – BREDA) glasögon. Hoppas det finns. Har haft så djävulens svårt med solbrillor jag. KAK-KRAM!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s