#tenta #BerghsPL

Såhär ser sakerna omkring mig ut när huvudet är på annan ort – helt plötsligt har jag tagit upp pennan igen och sprutar ur mig text och bilder som aldrig förr. Tänk vad en kreativ miljö kan göra för underverk!

På tal om hur hjärnan är på annan ort visade min karl hur jävla awesome han är. Först kom han med ett hångelogram till skolan för fem minuters kvalitétstid och sen kom jag hem till pizza + chips + vindruvor. It’s a whole lot of love.

/K

Being in this kind of creative company makes me write and sketch alot – I’m lovin’ it! I’m also lovin my man for being the best support ever – today he came to school just to make out for five min and when I got home he suprised me with crisps, grapes and pizza!

4 thoughts on “#tenta #BerghsPL

  1. “Livet blir vad man gör det till. Det gäller att hitta en plats där visioner kan växa och drömmar blir till verklighet.”

    I envy you…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s