Morgontipset: Obscur/

Igår följde jag med nya-Simon till Obscurs flagskeppsbutik på Hagagatan. Nya-Simon har en skinnjacka jag dör lite varje gång jag ser, den är så himla fin – men mest himla honom. Precis som hela Obscurs koncept.

Det var länge sedan jag blev så himla inspirerad av bara “kläder på galge”, men igår pirrade varje gamla stylistassistent nerv i hela min kropp till. Alla borde titta in där – mest för att det är något oerhört stort på gång i den där lilla källaren på Hagagatan 30.

Inspirationen har hållt i sin ända in på morgonen idag – vilket resulterat i att jag är klädd i svart-på-svart, vilket inte hänt sedan dackefejden-ish. Det ni! Ha en fantastisk dag hörrni, jag ska gotta ner mig i tentan hela förmiddagen och sporta lektioner till kl 20 på kvällen. Igår kom jag hem runt 23:30 mest för en powenap och miljöombyte (Psst! Jag älskar den här skiten)

/K

Now you go visit Obscur.se and get inspired – I know I was, and still am! Damnit, I dressed in black-on-black for the first time in like a decade, watch me go now.

2 thoughts on “Morgontipset: Obscur/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s