Vi och dörren som sänggavel #story/

Story hotel uppfyller alla våra förhoppningar, älskar dörren som lyfts av och monterats som sänggavel, FACE produkterna som ingår, konsten som tryckts och målats direkt på väggarna och att man får fylla minibaren med medtagna varor.

Efter en sväng förbi min waxtjej (som numera huserar på The Venue – tips!) köpte vi med oss lite vin och återvände till hotellrummet. Glömt hur det är att ha Östermalm runt hörnet, en liten del av mig saknar det. Bor jag kvar i Stockholm är ju drömmen högt i tak på smågata med trappa till porten. Jag har alltid tänk att anledningen till att jag trivs här är för att jag egentligen inte passar in, jag attraheras av känslan av revolt – provokationen i kontrasten. Finns en viss ironi i det hela, då Berlin är den stad där jag känner mig hemma just på grund av pulsen hos likasinnade, de rotlösa bohemerna och känslan av att staden valde mig och inte tvärt om. Vi får väl se vart jag hamnar, i revolt eller i hamn.

/K

I forgot how at home I feel in this part of town. Wonder why I’m so attracted by the fact that I don’t really fit in – “brat wise” – like a pirate. But the pirate part is also what I love about Berlin – but there it’s more like a ship full of people like me – instead of just one. Well, stoked about Story tho’ – see our door for a bed frame? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s