Ungdomen brinner/

Minuten har passerat, 09:26. Jag blir inte 25 igen, jag må vara det nu – men själva “bli” är förbi.

Vaknade till chock, den är min! W och mutti hade smusslat bakom min rygg och för första gången i mitt liv kunde min mutti lura mig. TACK! Ni är så sjuka. Den ligger jämte mig på hotellsängen. Uret jag spanat på sen jag fyllde 23 – det första jag skulle köpa när jag fick ett välbetalt jobb efter skolan. Här är det, jag har ett eget ur. Helt galet – tillsammans är vi oslagbara.

Bra tröja fick jag minsann också. 25 nu kör vi.

/K

I’m 25! The day started with the watch of my dreams, so sick!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s