Affärsekonomi VS Pyro Pete/

Just nu är inte min tenta-baserade vardag så himla Rock’n’roll. Känns lite som om jag är fast på en finlandsfärja till tonerna av dansband mer än något annat. Soliditet, nyckeltal och förvaltningsberättelser sätter tonen denna onsdag. Två dagar till tentamen ett, två dagar till inlämning, sex dagar till tenta två (the tenta of death: affärsekonomi) Jag satsar på omtentan men nog fan skall jag plocka lite poäng på första tillfället också. Våga vägra ytinlärning. I morse insåg jag att flätan jag gjorde för två dagar sen satt kvar – numera i form av en dread.

För att på något plan hålla rocken vid liv peppar jag Marshall: On the road, säsong två! Lagom långa avsnitt för att vila huvudet från allt som låter som dansband. Lite som en påminnelse om att det finns något i mig som fortfarande går igång på “normala” ting. Att det fortfarande finns en hel del Vice i mig – för det gör det såklart, affärsekonomi eller ej.


Be cool, stay in school etc!

/K

My life is a bit “grooveless” right now, due to buisnesseconomy exams. When my head feels like it’s going to expload I found my great escape in Marshall: On the road – they are not only awesome, but also just the right lenght for a break. Season two is about to pop, watch out!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s