Giftomania/

Damnit, chocken från min födelsedag har som inte släppt än. Aldrig någonsin har jag blivit så galet bortskämd. Inte nog med att W ställde till med både hotellbokning och för-födelsedagspresent innan jag ens han komma ihåg att jag fyllde år snart – när dagen väl kom visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Min familj alltså, jag älskar er! Ni är helt galna, men tack för att ni finns och för att ni fortfarande lyckas lura en dotter som inte trodde att hon kunde luras. Tji, fick jag! Tack för att ni ville fira med mig, ni är bäst!

För och främst fick jag ju mitt drömur: En Seiko Premier SN004P av W och mutti.  Jag älskar Seiko för att de levererar samma standard som Rolex – men utan att vara pråliga och statuskåta. Gedigen, klassisk och av högsta kvalité – som jag kan ha hela livet.

Så fick jag Queen tröjan av W förståss, oh it’s awesome!

Sen bjöds jag på lyxlunch av min familj, så himla tjusigt! Nästan alla var där – en mamma, tre pappor, en moster, en mosters man, ett gudbarn, en kusin och en egen man.

Som om de inte redan slagit på stort, och jag redan hade gråten i halsen, langade mutti och pappa Björn upp Mulberry påsen – innehållande min drömagenda! Ni vet, en sådan som följer en hela livet då den bara blir bättre och bättre för varje år.

Pappa ett var inte sen att haka på, utskrivna hundralappar formade en present i form av flygbiljetter till mig (och W!) till Berlin – och min praktik i februari.

Detta kom i kombination med presenter från den sista pappan, sprillans nya skissböcker – porr!

Min gammelmoster hade skickat med en liten låda från Malmö, innehållande: Bok om Berlin, Pierre Cardin vintage scarf och handbroderad halsduk från Pakistan. Så himla personligt och fint, älskar att hon är en vandrande vintageshop.

Av mig själv fick jag som bekant läppgrojset från Mac och okli-igaste mössan i favoritfärgen.

Så-mycket-kärlek (och då syftar jag inte på den materiella)

/K

These arethe gifts I recived on my 25th birthday, crazyness. Never felt this spoiled and filled with love for my family who shared this magnificent day with me – made it into one I will always remember. Thank you for beeing there, for being all crazy and for just being you.

4 thoughts on “Giftomania/

  1. Nej då. En del av mig säger klocka som klocka, samma funktion och syfte. Ungefär som att det EGENTLIGEN inte är någon skillnad mellan idealmakaroner och snabbmakaroner, bara att marknadsförarna gett dem olika namn. Men klockprettonörden inom mig skriker av smärtan vid ditt likhetstecken mellan Seiko och ROLEX?!

    • En del av mig säger att det är jävlig osoft att klanka ner på någon annans überpeppade bloggpost, indirekt på de som lagt ut pengar och gett en present men mycket känslor kopplade till sig. För MIG är det här min drömklocka, jag har velat ha den megalänge. Så i den här läget skiter jag rent ut sagt i vad du vet om klockor – det ena som betyder något är att den får mig att känna mig som a million bucks!

      Sen vet jag att du inte syftar på att min klocka är keff i sig utan ordvalen, men serrududu – det är fördelen med att ha en egen blogg – jag får jämföra med vad-jag-vill 😛 Muhaha. Jag tycker om att du nördar – det är ju därför jag fugging love you – men i rätt lägen 😉 Puss, ses nästa lördag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s