Hello hair/

Insåg precis i all hast hur långt mitt hår blivit, wowza! Jag som övervägde att ta kökssaxen igår och klippa av allt. På tal om hår hittade jag, såhär sex dagar post 25, två grå hårstrån. Syns väl inte sådär överdrivet bra på bilden nedan, men lite ballt är det ju faktiskt. Där sträcket går slutar alltså min utväxt – det undre är genomskinligt (läs grått)

Nu drar jag till Norrtälje för “vuxenfest” hos gullmonstrena aka Mary och Mike. Hare!

/K

Just realised my hair have gone bananas in lenght and on another note I just found two gray hairs, kinnda awsome – both.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s