Catch of the day #modeblogg/

Så! Hej igen världens tålmodigaste fanbase, åh vad bra ni är som orkar med stressad “reklamare”. Affärsekonomi-tentamen är historia, och med tanke på att jag gick in med tankebanor som snuddade vid WO så känner jag mig nöjd – jag gjorde allt så bra jag kunde. Mer än så kan jag inte förvänta av mig själv – även om jag kanske snöat in på lite fel nyckeltal etc. Nog om detta.

Med en eftermiddag utan krav eller måsten började jag med något som fått stå lite i viloläge – nämligen festplaneringen! På lördag smäller det, mitt första egenanordnade kalas. Även om jag hade storartade planer när inser jag att det inte finns någon kapital till att placera en liten vodkaflaska i varje fiskedammspåse – hur gärna jag än vill. Jag är så evinnerligt tacksam att jag har Tommy, som orkar agera produktionsledare och bollplank. Jag ska vara ärlig, jag är så-jävla-nervös. Jag vet inte hur man gör sådant här! Hur är en bra värd? Hur mycket bör man planera?

Hur som helst, drog jag förbi Beyond Retro med Gisela för att jaga outfit. Tystnaden som uppstår när man inser att Levis klassiska “501” sitter snyggt. Hysterisk roligt men också lite läskigt. Min pappa köpte typ ett par per år och sedan hängde de i slitnings-ordning i hans garderob – på raden under de identiska skjortorna med färdiguppkavlade armar, färgkoordinerade.

Dagens fynd var dock denna, som inte ingår i min outfit. Kunde inte hålla mig, tryck överallt – till och med på halsringningen! LOVE IT!

Tjena, jag är en tjej med klös i. Just idag är jag stark.

Vad man värdesätter vardagslyx när man glömt den pågrund av skolhets. Bara en sådan sak som att jag och Gisela FIKADE idag, strosade och pratade om allt annat än skolan. Eller att jag lagade middag, en för mig ny rätt på Lenns recept.  Sen att jag intog denna middag med Tres tekniska support i örat är en annan femma, fast å andra sidan hann jag ju ringa dem. Jag hann också hämta ut mitt mobila bredband – som alltså aktiveras tidigast imorgon. Ikväll skall jag kolla på dokumentärer och dricka te, bara för att jag kan.

Just precis nu sitter jag och Tommy däremot och har twitter-DM möte (för vi är så jävla media lol) och spånar allt möjligt. Vad förknippar ni till nittiotalet? HJÄLP!

/K

My buisness economy exam is now in the past, to be honest I have no clue how it went. All I know is that I managed to stay in the classroom for like three hours – thinking and trying like a mad person. If I fail it’s OK – I’ll get in on the re-exam then – this time I gave it my best (for now) and that’s all I could ask from me, myself and I. With a whole afternoon/night off I brought Gisela with me to go shopping for a 90’s outfit for my birtthdayparty. The t-shirt shown above is not a part of it but I just had to get it anyways – it’s so darn awsome.

3 thoughts on “Catch of the day #modeblogg/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s