When one become three #jeffreycampbell #lita #spike/

Efter första dagen på affärsekonomin mötes jag och mutti över några vin på Scandic Grand Central. Jag hade panik och förstod inte för mitt liv hur jag skulle klara det här. Då kom mutti med en morot, jag skulle minsann få ett par Jeffrey Campbell “Lita Spike” om jag klarade tentan på första försöket. Som om, tänkte jag då. Såhär med facit på hand vet jag bättre – så idag fick jag äntligen klicka hem dem! Jag fixade det, nu känns det i hela jävla kroppen! Woop!

Jag hann! Vid 18 släppte de ett pytteantal på Henry Kole – efter att ha uppdaterat sidan i 10 minuter (förövrigt det mest avkopplande jag gjort sedan 14/8) Lyckades dock klicka hem två par i min iver, funderade ett tag på att kränga iväg dem dyrt – men å andra sidan känns det bättre om någon annan får bli glad för att de hann.

 

TACK MUTTI!

/K

My mum made me a deal – if I passed my business economy exam on the first try she would get me my Jeffrey Campbell “Lita Spike”. I never thought I would make it on the first try – but I did! So sick! And now I’m SO HAPPY! It feels real. I fucking made it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s