Got to get down on friday/

Igår hade jag presentation i idé och konceptutveckling, mitt livs första Keynote. Presentationen gick så himla bra! Jag hittade en position jag var bekväm i, ett röstläge som gick hem och fokus på ämnet. Fick jätte mycket beröm efter och lämnade lektionen hög på livet. Tack för kärleken.

Hade ingen som helst lust att åka hem efter – så efter att jag och Björn gått igenom nästa veckas uppgift i samma kurs köpte vi med oss lite vin och styrde kosan hem till Björns nya lägenhet. Där satt vi på köksgolvet i flera timmar och “pratade om livet”, läste VICE från 2006 och åt middag. Så himla fint. Efter midnatt kom bästa Manfred förbi och när Björn skulle iväg på andra äventyr hängde vi kvar tills det var dags för även Manfred att gå. Jag orkade inte åka hem utan bosatte mig helt enkelt hemma hos Björn. Alone.

Sen hängde jag helt enkelt kvar där tills eftermiddagen idag kom som ett brev på posten. Idag har vi mest pumpat Treo, pizza och skrattat åt alla konstiga saker vi hade för oss inatt – och åt den här mannen. Som vanliga vänner.

När jag väl lyckades ta mig hem igen passade jag på att hämta ut den här fina koftan. Under veckan tog det att få den från USA, jättebra butik och härliga personer bakom – hett tips.

Nu ska jag (helt oironiskt) se på Baksmällan 2.

Hare!

/K

Awesome friday = slow saturday. Pitch presentation, alot of red wine and great conversation lead to sleepover and pizza today. Love it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s