A PL Christmas/

Igår hade vi klass-glögg hemma hos vår ämnesansvarige. Delade ut klappar (enligt stora säcken principen) och allt sådant där man gör vid jul tydligen. Nu är ju inte jag så bra på sådant här men drog vinstlott i paket i alla fall – blank canvas och ny skisspenna, yey! Ironiskt nog hade jag tänkt åka hem och måla direkt efter, redan innan vetskap om paket. Suttit på en sjukt inspirerande föreläsning om trendanalyser och klottrat ner ett helt uppslag med idéer.

Någon dag skall jag gå lös på min nya duk, och de vi fick av Ws mamma förrförra julen. Efter julståhejet fortsatte vi hem till Jenny innan vi hamnade Under bron. Jag hade aldrig varit där förr och såhär i efterhand förstår jag Berlin referenserna jag hört om. Däremot kände jag mig bara för gammal – även om jag hade sjukt roligt till bra musik – eller kanske bara inte “i svängen” Under bron känns som ett sådant ställe där man möter sina vänner, där alla känner alla. Lite som Café Opera var för mig en gång i tiden, jag gick dit för att alla mina vänner var där. Platsen i sig är egentligen oviktig. Fin miljö i vilket fall där Under bron.

Nu ska jag försöka lindra Paris.abstinensen (som är ett resultat av “Midnight in Paris”, älskade den!) med “Sleeping Beauty”

/K

Some pics from last nights Christmas event with my classmates, and some sketches I did during class – thinking about putting them om canvas some time soon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s