Styled by Malmö/

Igår fick jag superfina exemplar av Minna och Johannas fina Fly by Oddlovin – älskar dem! Det rosa är lika långt som min indianfläta på andra sidan, sjukt bra.  Den med ringen påminner om Oddy, som jag fick äran att träffa igår – fint! Så fick jag se deras dina lägenhet också, en aning avis. Oj, många superlativ!

Idag började jag dagen med att ha drömt om min fina vän Manfred och vaknade med saknad så det gjorde alldeles ont i hjärtat. Efter 30 minuter på telefon mådde jag lite bättre, var lite varmare i hjärtat. Han hade också fått en ritplatta, lika barn leka bäst tänkte jag då.  Sen blev jag stylad av Ingeborg, kom ur ur sovrummet med ny blus och virkad kofta (just en sådan jag sökt efter såklart!) Himla bra.

Nu ska jag nog ta mig en sväng förbi Malmös stadsmission. Försöka planera veckan lite också, tänker att jag hänger här på dagarna och med mina andra kvinnor på kvällarna. Livspusslet Malmö edition.

/K

One thought on “Styled by Malmö/

  1. Haha, men Moa! Kollade in berghs och hittade hit på nåt j-la vänster… Hur är lääääget? Var ju tusen år sen!
    Puss

    Just det, jag är ju anonym (haha!) på nätet men om du tänker på den coolaste katten du träffade på Koh Chang så vet du nog 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s