Sida 400/

Jag önskar att jag kunde säga att min dag har varit fylld av action.

Nu är så inte fallet. Istället vaknade jag till att min kropp hade lagt av, svårt att förklara – men så var det i alla fall. När jag väl låg där slogs jag av min egen frustration, att min kropp redan efter en vecka tillbaka i skolan sa ifrån. Det har hänt några gånger förr, även om det var länge sen sist nu. Det är som om min kropp stannar mig när jag lever lite för snabbt. Då lägger den av och det finns inget annat att göra än att spela med. Idag lyckades jag hur som lura den lite där jag låg, lyckats plöja en hel del marknadsrätt (hade nästan tappat hoppet om att få se sida 400) och fixa en fotograf till ett samarbetsprojekt jag arbetar med. Jag tänker att min kropp skall ge mig “a break” nu när jag ändå är lite mer i fas, känner att jag har lite mer kontroll.

Imorgon måste den här jävla kroppen vara med igen, annars öppnar jag krig.

/K

Been stuck in bed since my damn body refused to let me out of it. Managed to atleast get som marketing law out of the way. My body better not play this game tomorrow – if it does – the war is on!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s