Awesome news #kalastjuven #studentbyrån/

1) Igår kom det glädjande beskedet att jag blivit antagen att medverka i årets Studentbyrå på Berghs. Studentbyrån är den arbetsgrupp som kommer att ta fram årets slututställning som examensprojekt. Jag minns hur jag skickade ett mail till min ämnesansvarige redan i Maj när jag fått antagningsbeskedet och frågade hur man kom med i den. Minns hur jag skrev upp förslag på förbättringar baserat på förra årets utställning och jag har var noteringar i mobilen med förslag på teman. Extra glad blev jag när jag läste motiveringen varför det blev just vi:

– Att man har visat starkt engagemang både för sin utbildning och skolan
– Att man har levererat hög standard på kurser och inom projekt
– Andra kompetenser och erfarenheter
– Att man är är bra teamspelare som kan konsten att tänka kreativt tillsammans med andra
– Hur stort intresse man visat för att vara med
– Jämn könsfördelning
– Passar in i den övriga mixen av studenter som utgör Studentbyrån

Känns extra fint att gå ut skolan med de fina orden i ryggen.

2) Idag släpptes äntligen “Kalastjuven” på App Store! Så idag är jag extra stolt kompis till författaren/illustratören, extra stolt flickvän till ljudproducenten men också extra stolt över mig själv som nu kan titulera mig copy (känner mig lite som Hives, fake it until you make it etc)Bra dag!

/K

Yesturday I found out I’m one of the chosen ones to produce this years final exhibition at Berghs, so stoked! Been wanting to do this for a very long time. From today you can finally buy “Kalastjuven” at App Store – I’m so proud of Mike-Ali, W, myself + all the others for making Mike-Alis dream come true. It’s a big day for all of us.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s