Tredje helgen 2:2/

Sen blev det kväll. Vi hade tänkt ta en party nap men det hanns som inte med. Blev som sagt ett fotbad och bubbel istället. Sen var vi redo för photobooth, övriga egobilder och middag. Var tydligen riktigt på gång då jag hittade den bästa bilden, alltså det klassiska dålig-modebloggare-fotot-i-spegeln. Men den bjuder jag på, plus ett annat massa solidt poserande. Hade ju en utomordentligt bra ögonbryns dag!

Efter middagen blev vi tipsade om en bar som “bara lokalare” hänger på – och möttes av igen immade fönster över ovanför Kaiser vid Kottbusser tor. En hel euro fick vi betala för att gå in i denna proppfulla pyttelilla bar – som serverade “cheap champange”  i mjölkglas, två för 3,5€. Där hängde vi loss med galna fransoser tills vi var redo för att äntra Soul Explosions – som ändå var hyfsat packat för att strax efter ett. Tjejen som tipsade om stället skulle hem och sova lite då hon behövde jobba morgonen efter, SEN skulle hon däremot till Berghain. Alltså runt 12 på dagen (efter) då festen fortfarande höll på.

Nu följer lite mer poserande och en jävla massa dans.

Sen bytte vi fransoser till förmån för ett helt danskompani. De höll oss igång ända till 05:30, Minna var rätt taggad på att vi skulle dra till Berghain vi med “Direkt till flygplatsen!”– men fötterna sa ifrån.

Tyskar och QR koder alltså, helt galna! Över-allt. Aldrig provat. Känns som om det är lite Mini Disk över dem, känns som om det redan idag finns teknik som är mycket smidigare.

/K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s