The wall/

Dag två tillbaka på i Stockholm, på Berghs. Trycker på knappen på dörrarna på tunnelbanan i någon typ av Berlin-rutin. Kommer inte riktigt upp den tid jag vill på morgonen, för jag vant av mig med att ha långt in till stan. Somnar direkt när jag kommer hem. Käkade lunch på Babel igår, 89 kr – vilket bara är elva kronor mindre än vad jag betalade för-tre-mål-mat per dag i Berlin (frukost 2,5 € + lunch 5 € + falafelmacka till middag 2,5 €) Blev lite upprörd. Det är så knäppt hur snabbt kropp och knopp vänjer sig vid nya saker. Nya rutiner.

Den här veckan känns dock lite som att gå in i en vägg – dels med att vänja tillbaka sig till skola men framför allt tack vare: inlämning, kick off, tenta, fotografering, nytt jobb, grupparbete och gammalt jobb. Antar att jag kommer in i det snart igen, de här sista månaderna kommer kräva mördar-rutiner. Jag-skall-hinna-göra-saker-på-morgonen-innan-skolan. Tre av de grupper jag arbetat med under året har bett mig produktionsleda deras examensarbeten – känns så oerhört smickrande att de är så nöjda att de vill ha mig igen. Däremot har jag fått tacka nej såklart, studentbyrån är nog. Den är min prio.

On another note – hittade äntligen ett perfekt beige läppstift, som inte får tänderna att se gula ut och inte heller ser ut som idomin. Bra grej är att det är fuktgivande också. Kommer från Dior, Rouge Dior no 298 “Beige Indecise” Sitter bra osv. Betalade det med 80% 0,20 € haha – hittade mina pengar i form av mynt efter att ha letat efter dem några dagar. Undrar hur många beiga gloss/stift jag köpt i jakten på denna. Sjukt egentligen.

Lite plåster på såren fick jag när Coop hade festivalpris på Bacon – t o m billigare än i Berlin!

Fick äntligen träffa mina boys – krama dem och förklara face to face hur jävla stolt jag är över dem, över oss. Vi vann ju inte Guldlådan men vi tog hem “Bästa hantverk” och fick en hel del uppmärksamhet från bra kanter.

Idag har jag nojjat över Åke – bestämt att vi skall åka och köpa nytt STORT akvarium och allt som hör till i helgen. Kosta vad det kosta vill. Tagit kort och skickat till veterinär. Hoppas det bara är jag som är överbeskyddande. Fick äntligen rumpan ur och byta knopparna på byrån hans nuvarande akvarium står på. Nu är den inte lika opersonlig längre – utan passar fint med resten av vårt Pippi Långstrump hem. Fått undan det mesta jag behöver få gjort ikväll, unnat mig lasange med min man och en och annan serie. Det är vad jag kallar lyx.

Imorgon skall jag på ett sådant där möte som kan förändra allt. Älskar dem.

Kärlek

/K

One thought on “The wall/

  1. Pingback: Milano i Augusti: lilla anti-shopping guiden/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s