I wish/

Jag önskar att jag var såhär pigg och härlig idag som jag var på den här bilden.

Var på jobbet 9,5 h timme följt av 2,5 h i skolan. Höll på att åka på en smäll av bussens backspegel då jag var 12 cm högre än vanligt igår. Kom hem till favoritpastan, påskmust, 30 grader i februari och kärlek. Det var perfekt. Somnade innan midnatt och har inte vaknat än. Sitter och surfar på Berghs distans/kvällskurser i copywriting och funderar på hur jag skall lyckas spara ihop 25000 på en sommar samtidigt som CSN vill ha pengar och framtiden inte är helt spikad än. Kanske lite knäppt att plugga till något jag ändå jobbar lite som, men jag tycker om att plugga och jag tycker om att få mer kött på benen.

Nu – kaffe.

/K

Still feels like I’m in bed after 12 hours of school/work yesterday. But I love it. All ready looking at some evening classes for this fall.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s