Någonstans bland molnen/

Jag har inte lämnat er. Däremot förvandlades denna brie-älskande-stay-at-home-woman till festprisse denna helg.

Helgen mjukstartade lite med Berghs Bar som min klass anordnade i torsdags – mysigt och sentimentalt att hänga med klassen. Vi ses ju inte så ofta längre eftersom det är fullt ös medvetslös inför examen.

Sen kom fredagen och Adrian från Studentbyrån ställde till med all inclusive kalas a’ 25 år – så jag och W äntrade Ekensberg bakvägen från Gröndal (var ju tvungen att visa att jag kände till området som min egen bakficka) Köpte en rockring och asfaltskritor i present, då vi inte känner varann så bra än så fick jag utgå från mig själv – jag hade blivit glad. Adrian sa att jag var sjuk i huvudet, vilket jag tar som ett mycket gott betyg. Sen dansade så mycket att jag hade träningsverk dagen efter.

Igår firade jag en av mina absolut bästa vänner aka Sambo-Hanna i Tyresö. Hon lyckas maskera melodifestival-finalen med födelsedagsfest varje år haha! Var helt galet mysigt att få hänga med henne en hel kväll och anledningarna till att inte lämna stan på ett tag blev med ens många fler.

Har alltså kommit hem klockan fem på morgonen två nätter i rad och det känns i min lilla kropp. Herregud. Idag har verkligheten dock ringt på telefonen hela dagen och jag är oerhört tacksam över att vara i en grupp som får mig att känna mig så uppskattad och behövd. Det tackar mitt ego för. Hunnit med en två timmars promenad i solen och en powernap i badet idag också – nu sitter jag i mjukisar och försöker strukturera upp kommande vecka i väntan på middag.

Vad har ni gjort i helgen?

/K

A new and an old friend both celebrated their birthdays this weekend. So I’ve been all around town and back at five am two nights in a row – so not like me haha! Today reality strikes back and it’s all business again. What did you guys do this weekend?

4 thoughts on “Någonstans bland molnen/

  1. låter ju fett. själv har man arbetsprovspanikat. får man maila dig för bollplankning så småningom eller har ni fullt upp med examensarbete?

      • Haha okej! Jag förstår att det kan vara lite förvirrande vad just jag gör. Jag pluggar produktionsledning men gled in på en del externa copyjobb då jag märkt att jag är rätt bra på det också under mitt år på skolan. Om du vill kan jag kolla med någon i copyklassen om de kan ta en titt på dina arbetsprover?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s