That part of me left yesterday/

Efter en 14 timmar/ dag vecka är jag nu påväg hem med tuben. Druckit redbull sedan midnatt och haft en magisk kväll med världens finaste studentbyrå – vi är som en familj a’ Wes Anderson – och jag älskar det. Provade råbiff för första gången – bara en sådan sak. Har skrattat så mycket att jag tappat rösten. Blivit “inpekad” på hipp klubb av chefen (oerhört obekvämt) och namedroppat twitternamn som en riktig reklamare. Sist jag var där hade jag en sönderklippt Manchester United tee och ännu längre hår än nu. Träffade ex-pojkvän som lekte allan inför nya vänner. Samma visa som de senaste sex åren. Vi har en syskonkärlek going on – lavetten ligger alltid i luften men vi blir alltid sams. Eller tysta. Lika envisa. Fast jag vet ju, att den där rollen han spelar är en fasad. Idag är det dock en fasad som jag är helt ointresserad av att försöka riva ner. Träffade killen jag hållit om ryggen hela högstadiet – för att jag visste att han bara gjorde väsen för att få uppmärksamhet. Precis som jag gjorde i samma ålder. Idag mådde han bra, han hade blivit stor och mina vänner tyckte han var snygg. Det gjorde min kväll.

Stureplan. Min eviga jävla batalj mellan då och nu.

Samma plats – inte samma tjej.

Godnatt.

/K

Spent 14 hours at work/school everyday. Went straight to bed every day – that’s the reason for my lack of blog posts. After a day of madness I managed to leave my to do list at work and spend some well earned time with the Berghs agency – also known as my final project at Berghs. God How I adore these insane people – we’re like a family a’ Wes Anderson. Went out to a club I used to go to – meet people I used to love. Same place – different girl. Good night!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s