Många små steg/

Idag fick jag rumpan ur och gick både till och från tunnelbanan. Detta efter att jag insåg att jag inte har rätt att klaga på att jag känner mig som “Flubber” om jag inte gör något åt det. Missförstå mig rätt, jag vill alltså inte minska i varken vikt eller storlek – bara inte dallra omkring. Imorgon följer balansplattan med till skolan och flyttar in på kontoret också. Nuff said.

Sen kan man ju fråga hur korrekt runkeeper är då jag tydligen gick en hel kilometer inne på Preem när jag köpte mjölk…

Godnatt/K

Well, since I don’t want to feel like “flubber” I pulled myself together and walked to and from the subway.

One thought on “Många små steg/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s