Detaljer/

Kameran ligger på laddning och jag är tillbaka i Stockholm igen. Från en sjukling till en annan, idag är det Ws tur att vara sjuk  men jag tvingar med honom till Lenn och Elin för tacosöndag. Som en skänk från ovan fick jag sms om middag, oerhört tacksamt att slippa laga den själv när man precis landat.

Hela kvinnosläktet gick all in retail therapy i Malmö/Lund/Köpenhamn, vi försökte göra det bästa av en annars rätt tung resa. Mer om detta i senare inlägg. Fick nytt läppstift av mutti på Malmös flygplats – ännu ett Dior Rouge, denna gång #028 “Mazette” Så himla tjusigt, nu känns spektrumet täckt: rött fatale, vardags beige och S/S sött. Lite som med jackor, man kan göra homerun med trench, jeans och sinnpajj. Modeblogg osv.

Hon lyckades även övertala mig att sluta vara så snål när det gäller nya saker (läs ej second hand) och det slutade i armbandet ovan som kommer från Pilgrim (som för övrigt hade 29% rea, vi bah varför inte 30%?) Ombytta roller, brukar vara jag som pushar henne att pengar faktiskt är till för att spenderas. Jag brukar säga att jag inte vill ärva ett öre om jag inte vet att hon njöt av sitt eget hårda arbete.

Nu middag!

/K

Today is all about the details.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s