Det är i kaos vi finner mening/

Varje känsla jag känner just nu ligger uppe på ytan av min hy. Som om de är på väg att springa ifrån mig. Som om jag är två känslor från att bli en svinkall all business subba. Två känslor som kanske flyr min kropp, och lämnar mig med ingenting. Tänker att det handlar om överlevnad. Stamina.

Jag är en månad från min framtid och hjärtat ligger i fullt krig med hjärnan. Jag säger ifrån, ser mig själv i nytt ljus och får panik. Allt på samma gång. Sover länge i ren utmattning. Han sa att det här kommer vara det jobbigaste du gjort. I slutändan vill jag påstå att jag inte är orolig – att bra saker händer bra människor. Fast så var det det där med att alla mina känslor flyter upp till ytan, att jag krampaktigt håller kvar vid dem som ett barn som lämnas på dagis för första gången.

/K

Heart versus brain – who will win?

 

2 thoughts on “Det är i kaos vi finner mening/

  1. Du kommer få tillbaka allt det där när du lämnat skolan. Då får du tid att göra och känna allt det du måste rusa igenom nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s