Vård av relation/

Ikväll drog jag radioskugge-täcket över mig själv och vårdade min relation lite mitt i all examenshets. Sist vi var på Frippes (läs pretto Dramaten) var vi där med Kribbe som styrde mega-rabatt. Denna gång hade vi inte samma flax, och trots nyligen mottagen CSN sved 128 kronors rosén en skvätt.

Vid 19:30 hade vi bokat bord på Indian Garden, som blivit lite av vårt ställe.  Vi brukar glida runt omkring Jungfrugatan och förbanna att Östermalm skall vara så jävla dyrt att bo på. Jag älskar Östermalm, så enkelt är det.

Tänk vad en ynka kväll kan göra, satt mitt i mot W och hade fjärilar i precis varenda kroppsdel. Fy farao vad min man är hunkig, eller “en riktig urping” som mutti hade sagt haha! Avslutade med mer rosé på East innan vi lämnade innerstaden. Kom hem i en hångelorkan och däckar härmed med Futurama på magen.

Ordningen äro återställd. Sov gott.

/K

Sometimes you just need to turn your phone off and make out like you’re 14 years old. So that’s what I did.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s