Graduation/

Om en vecka är den sju år sen jag tog studenten, såhär sju år senare är det dags för nästa skumpafrukost – den här gången på ett golv i en lägenhet i Vasa stan istället för i en park (läs regn)

Jag vet inte riktigt hur jag känner inför den här dagen än, men jag vet att jag slitit som ett djur och överträffat både mina egna och andras förväntningar. Jag vet att det inte är samma person som går ut från skolan inatt som gick in i Augusti förra året. Jag vet också att jag ser fram emot att lära känna den personen som går ut, vi behöver garanterat en hel del kvalitetstid tillsammans.

Nu kör vi.

/K

 

Graduation day here I come.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s