Om jag bara fick behålla ett enda plagg/

Så skulle det vara den här t-shirten. Den är säkerligen minst sex år gammal, jag vet inte säkert för att det var inte jag som köpte den från början. Istället fick jag den som betalning för hans halva av elräkningen. Han som satt i bungalowen jämte vår, som på skoj sa att han inte hade någonstans att bo när han kom tillbaka från sin världen runt resa. Jag kom hem innan honom, och hann göra slut med min sambo lagom till att han kom hem igen. Så han flyttade in – trots att vi bara känt varann i en dag för flera månader sen. Han den där som blev som en storebror, som fick plocka ihop bitarna när jag satt på golvet, han som skrek av glädje när jag överraskade honom med en egen säng i ett eget rum och som lärde mig att man fanimig inte nuddar dataskärmen.

Han är inte kvar i mitt liv, men så är det ju med vissa människor – de fyller sin funktion under en viss tid, på en viss plats och vice versa. Fast t-shirten (och ett par shorts) har jag kvar – och den passar fan till allt.

/K

If I only was to keep one garment in my closet, this simple gray tee would be it. It has history, a very funny one that still makes me smile – but most of all it just goes with everything! Xoxo fashionblog

Leave a comment