Yey/

Tänk vad ett litet möte kan göra. Klockan 14:00 idag fick jag tillbaka energi, driv och allt vad det nu heter. Smittad av två galet inspirerande personer. Kom hem och städade hela lägenheten, matade Åke, tvättade och bäddade rent. Sen oavsett hur det går efter det här mötet hände något, mitt sommarlov tog slut och vips var jag tillbaka i mitt effektiva esse. Loves it

Nu skall jag tillbaka in till civilisationen för en vacker reunion med två av mina absoluta klassfavoriter.

/K

Had a great meeting with two super inspiring people that made me go back to my old über-effective self. Went back home and cleaned the whole appartment and fed Åke. Love when these things happen, no matter what will happen based on that meeting I still got my groove back – thank you!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s