18 år/

Den här bilden är från min 18-års dag. Så smal. Så liten. Så förbannat förälskad i pojken som aldrig sms:ade i tid. Han som var min bästa vän – men ändå aldrig min. Alltid någon annans. Han som förkroppsligade dålig timing. Fann den tillsammans med en annan vän idag när vi gick lös på myspace. Jag är snygg på den här bilden, no doubt – men vem är hon? Finns hon kvar någonstans här inne? Det återstår att se. Som tidigare skrivet 25 going 26. Lär inte byta domän, så den som lever får se.

/K

This is me when I turned 18. Hot mama no doubt, not sure if that girl is still in here somewhere – but since I won’t change domain any time soon – you will be the first to know.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s