The comeback/

Jag har haft en knäpp arbetsvecka, med hormoner som gått bananer och som stundtals tycks ha slagit ut alla andra hjärnfunktioner. Oerhört otacksamt när jag försöker sköta mitt jobb. Mitt bästa jobb som får mig att skratta mest hela tiden och drar tillbaka mig till mitt rationella jag. Mina boys.

Idag är det hur som fredag och jag vaknade förvånansvärt balanserad – en balans som håller i sig i skrivande stund, fett fett.

Inveg mina nyärvda shorts (Tack E-wifey!) trots regn och rusk – fuskskinn måste väl vara vuxenversionen av galonisar?

Igår simmade jag igen förresten och fick sällskap av min skrivbordskumpan Henko. Forsgrénska får dock en svart kamel för platsbristen i poolen efter klockan 18. Tror jag fick mest träning av att trampa vatten för att få lite distans i “kön”. Sen undrar jag hur de här tomtarna som simmar ryggsim under rusningstrafik tänker? Mycket huvuden i rumpa kollisioner I tell you.

På tal om något annat hände detta idag, helt sjukt! Bah hör mig själv säga  “Yoko Ono började precis följa mig på twitter.” Blev starstruck av min skärm, på riktigt.

Min bakgrundsbild är himla fin också – mitt fina gudbarn (läs fadderbarn) som redan är tre veckor och en dag gammal!

Jag brukade ha det här trollet framför mig en gång i tiden – fram tills han lämnade oss för att starta ett Bannerboykontor i Amsterdam för några veckor sen. Nu har jag istället en skrivare som utsikt – men idag fick jag nog och tog saken i egna händer. Problemlösarn! Hej hej EO!

Sen gick jag på lyxlunch på Babylon med Stockholms mesta “supersingel” haha, hänvisar till dagens Metro.

På tal om supersingelns lägenhet på Gärdet skall jag vakta denna ända tills på tisdag morgon, tänker att det kommer bli som en weekend (som i resetypen – inte svengelskan) i min egen stad. Emigrerar dit efter min pilatesklass i morgon och tänker att jag mest skall plugga och dricka te. Läsa vanliga böcker och rehab-mysa med mig själv på annan ort. Sen söndagsmiddag med Sanna givetvis!

Bacon och getost, bacon och getost, BACON OCH GETOST – i en omelett. Dog godhetsdöden.

Avslutar veckan med ett glas Franskt rödtjut innan jag skall hem och tvätta. Hösten är här och rosévinet är pasé tänker jag medan jag filar på en playlist som fått arbetsnamnet “Rödtjut, utsmetat läppstift och tårar” som inte alls blir lika deppig som den låter haha. Yet again, damn you hormones!

Vi hörs i helgen fina ni.

Kärlek

/K

This week will go down in history as hormonal week – been crazy trying to stay calm and on point. But today I woke up balanced – thank non excisting god for that. Had a great lunch Finishing this work-week with a glas of French red whine before I head back home for some sexytime with my laundry. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s