Oh you opportunities #önskelistan/

Jag har saknat piercing i ansiktet ända sen jag var tvungen att ta bort min (pga jobbet) för snart sex år sen. Fortfarande inte riktigt vant mig vid att inte ha några dress codes att följa – trots ett år på Berghs och snart fyra månader (!) på Bannerboy. Nu har jag gått och klurat ett tag fram och tillbaka under snart ett år på vad jag skulle kunna göra. Vill inte göra i läppen igen då jag vet att jag gick runt och bet i den som en idiot förra vändan. W har ju en septum piercing, vilket har hindrat mig från att tänka mer på den varianten tidigare. Vi fick ändå alltid höra att vi såg likadana ut så det kändes bara dumt att bygga på vår version av “man skall ha husvagn” mer än nödvändigt haha. Nu är det ju dock fritt jävla fram, woop woop. Vi får väl se, lite sugen på ena kinden också eller näsvingen. Skriver hur som upp ett besök till East Street på önskelistan. T minus tre veckor and counting.

/K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s