Mercredi/

Jag har fastnat i någon form av insomnia, igen. Säkerligen en kombination av knäppa helger och bristande självdisciplin (off duty) Drömmer om att åka iväg till en stuga och bara skriva en hel helg alternativt plocka en Svensson-charter på pensionärshotell. Jag får som ingen ro i Stockholm. Det händer för mycket här, på gott och ont givetvis. Jag har på tal om action börjat våga/orka prata (läs enbart samtala och alltså inte vända på klacken vid ett hej haha) med semi-okända hens. Skulle väl inte påstå att jag är någon fena på detta, men stundtals tror jag – helt ärligt – att det beror på att de hens jag snackat med har varit yngre. Det är som de talar ett annat språk! Då skriver jag ändå detta som native-Gröndalare, är alltså uppvuxen i en del av stan som (enligt utomstående) har ett helt eget snack – dock allt som oftast med korrekt stavning. Känner mig som 200 år gammal som skriver “och” istället för “å” t ex… Börjar tro att alla över 25 faktiskt på riktigt tofflat ihop hemma i sin bostadsrätt full av surdegsbröd haha. Ja, idag är jag lite bitter. Alternativt trött.

Skulle antagligen behöva ett redigt läpparna-sväller-upp-och-skäggetskaver-fjårtis-hångel. Bara hångel. Vi borde hångla mer i den här stan, skippa penetrationshetsen etc…

Nej nu skall jag fortsätta lyssna på Noonie Bao och koka te.

/K

Let’s keep few things apart
This love ain’t the end, it’s my start

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s