Quarterlife crisis in the making/

Herregud, vad är det som händer med mina preferenser när det gäller män?! Här har jag gått runt i godan ro i ett halvt liv och dött för långa, smala, gaddade dudes, läs heroin chic. Nu helt plötsligt är dessa män totalt ointressanta och jag blir helt till mig av – wait for it – muskler. Yup you heard me, härligt hälsosamma semi-biffar som kan slänga runt med mig som om jag är en liten kaffekopp. Vem är jag? Känner mig lite som en Apple copy “This changes everything. Again.”

Baggy mjukisbyxor långt ner på höftbenen – bröl. Det vill jag ha i födelsedagspresent haha, i kombination med en blick som avväpnar och kaffe på sängen. Sen behöver vi inte bli ihop och bla bla bla, bah släng runt mig lite.

Tack på förhand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s