Störst av allt är kärleken #nätkärlek/

Idag fick jag världens kanske finaste mail. Bara sådär. Började typ gråta för att jag blev så himla glad.

Skärmavbild 2013-02-07 kl. 15.25.56

1740409

Anonym nätkärlek är genidraget som kommit till efter veckans näthatstrauma. Många är vi som förfärats över hur lätt det verkar att bete sig som ett riktigt rikspsycho på avstånd, många är vi som näst intill förlamats av realisationen att det går till såhär. På riktigt. Jag är så jävla stolt över att känna genierna bakom den bästa jävla motreaktionen jag någonsin sett. Anonym nätkärlek slog ner som en kärleksbomb idag och jag ber er att sprida siten till alla ni känner. För det här är så jävla viktigt och bra.

Tack!

/K

PS De finns på Facebook också såklart! DS

One thought on “Störst av allt är kärleken #nätkärlek/

  1. Jag är så stolt över dig! Hur har jag och pappa kunnat skapa en sådan fantastisk person?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s