HEN UP!/

Måndag. Jag har sovit more-or-less hela helgen: på soffor, på tunnelbanan, i sängen, mitt på dagen, på bussen, under filmen och på natten. Har trots detta hunnit med att träffa nästan alla mina favoritpersoner. Mycket oklart hur detta gick ihop.

Jag vet inte om det är årstiden eller om hela den här staden som fått psykbryt – men otaliga samtal med folk jag älskar senare har jag bara en fråga att kasta ut i kosmos såhär i början av en ny vecka:

Varför beter folk sig som arslen mot dem de älskar? Att älska någon handlar väl om att vilja att personen skall må bra, vara lycklig, känna sig sedd och viktig? Åt båda håll. Behandla folk som du själv vill bli behandlad damnit! Jag orkar inte höra en till historia om hur de jag älskar blir illa behandlade. Hen the fuck up!

1669e552799511e29cae22000a9f1378_7

Så visa lite kärlek den här veckan (inte bara på nätet – IRL AFK också – om möjligt) Återställ balansen! Jag kan börja:

Skärmavbild 2013-02-18 kl. 08.56.26

Här kommer lite andra förslag:

  • Skicka ett sms som inte handlar om att ni behöver köpa hem mjölk. Tro mig, något så enkelt som ett “Jag tänker på dig” är magiskt.
  • Ring utan att egentligen ha något att säga.
  • Smyg ner en lapp med ett hjärta på i hens jackficka/ väska.
  • Hångla! Smack bah. Då menar jag bara hångla, inte förspel (även om det kanske blir lattjo sen) Hångla som på högstadiet helt enkelt.
  • Pimpa frukosten, klipp skinkskivan i form utav ett hjärta.
  • Dansa tryckare i köket.
  • Pausa TV-spelet bara för att pussa på den som sitter jämte.
  • Ha picknick inomhus och drick cava en onsdag.

Det finns så himla många bra sätt att visa kärlek på, oavsett om man är sämst på att uttrycka den verbalt eller fysiskt. Det finns alltid tid att höra av sig. Det finns inget antal mil eller någonting som heter “för mycket kärlek”. Däremot kan kärleken dö, och det är då man gör slut. Hårda bud kan tyckas, och visst är det inte alltid såhär svart eller vitt. Din syn på romantik behöver inte vara den samma som min. Men skam den som ger sig!

PUSS och kärlek!

/K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s