T minus fucking fyra/

Idag är det måndag, vilket inte bara är awesome för att jag är på jobbet och mitt jobb är bäst – utan för att det är måndag den fjärde mars.  Detta innebär att jag åker till Norrbotten om ynka fyra dagar och stannar i nästan fyra dagar. Jag har haft nedräkning i snart en månad, och det har varit på gång i sju jävla veckor, så nu känns det lite som citat “Du vet när man är så sjukt kissnödig hela vägen hem, men det ändå funkar, och sen så kommer man till dörren och det känns som om det tar hundra år att få upp dörren.” 

Jag vill ha fredag nu.

0ff1b33c849711e2b8e322000a1f97ed_7f2f04964841a11e299e022000a1fb043_7

I min pepp har jag ju redan börjat packa – vilket både kan ses som överpeppat, psykotiskt eller bara strukturerat – välj själva!

Hur som har jag en finfin vecka framför mig: kickar igång den med lunch idag med finaste Oscar och sen fortsätter den med middag med Kalle och returmöte i Champions leauge  i morgon, PW med Caroline och Anna på onsdag och sen lite sista pimpning på torsdag – sen är det ju fucking fredag!

Avslutningsvis måste jag (mot min melodifestival-principer) lyfta på kepan för Anton Ewalds koreografi, korrad av lammköttet himself. Snubbjäveln är född 1993 – nuff said. Blir lycklig i hjärtat av sådant.

Kärlek

/K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s