Sex år senare i en annan del av Sverige/

“Jag önskar verkligen att du kunde se skillnaden på dig nu och när du kom. Du går till och med långsammare nu.”

Skulle jag försöka beskriva känslan är det lite som att komma upp till ytan precis när jag trodde att luften höll på att ta slut. Det är som att jag på första gången på sinnessjukt länge kan ta ett djupt jävla andetag och bara låta axlarna lämna öronen. Jag vaknar några timmar senare och inser att jag somnat på hans bröst med precis vartenda finger ihoplindat med hans.

Klockan är sju på morgonen, vi har inte ens kysst varandra än – men det enda jag kan tänka på då och där är att jag nog aldrig vill gå därifrån. Igen.

/K

2 thoughts on “Sex år senare i en annan del av Sverige/

  1. Pingback: Om att våga hoppa (på ett plan)/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s