Future Mrs and Mr Hjalmarstål/

1377180_10151601109971556_1906473377_nbild

“Där satt den!” var det enda jag fick fram igår kväll när vi lämnade bästa Aeon Tattoo. Jag har gått och hållit det semi-hemligt (förutom för de allra närmaste) i lite över en vecka. Har såklart velat skrika ut det över hela jävla världen (läs internet) men har som inte haft något att visa. Nu sitter de dock där, för-jävla-alltid. Våra förlovnings H:n.

Jag skall alltså gifta mig! Yes alltså!

De som känner mig vet att jag drömt om den dagen sen jag såg “November rain” med Guns N’ Roses när jag var sex bast – och inte fattade vad den handlade om  (pga var sex bast och inte kunde engelska) bör väl tilläggas haha! Men det var ju ett så fett bröllop. Då ville jag gifta mig i min ljusgula magtröja och jeansshorts förövrigt, känns kanske inte helt aktuellt längre.

Natten till söndag, den 22/9 small det – pang bah föll han med stort H ner på knä, sa världens bästa saker och möttes av ett asgarv  – följt av en jävla massa “JA” och ett “det är på riktigt?” Av förklarliga skäl fanns det ingen ring med i bilden. För såhär är det, vi har pratat giftemål sen vi kom tillbaka till varann igen. Så jag tror inte han var så orolig över att jag skulle banga. Var ganska länge sen vi skissade upp idéer för tatueringar och bestämde att vi skulle byta efternamn tillsammans – hence the “H”. H som han med stort H men framförallt H som i Hjalmarstål. Vi slår helt enkelt ihop våra namn (Hjalmarsson / Stålnacke) och startar klan. Och såklart – klyschigt men så förbannat sant – är jag så peppad att jag dör och så jävla mallig att jag får behålla denna genikarl resten av livet. Finns ingen annan i hela världen jag tycker är mer värdig alla mina försök.

Men nej, är alltså inte gravid denna vändan heller (VG notera att vi inte ens försöker) – inte därför vi gifter oss. Så old school är vi inte. Nu skall jag försöka mysa på det här lite tills det behövs börja styras upp. Planen är nästa höst. Fast haha 1) så har jag ju ändå planerat det här sen jag var typ sex och 2) jobbar jag med event – så jag skulle ju blåljuga om jag sa att jag inte har en mapp på skrivbordet fylld med byråkrati-döden giftemål innebär, designskisser och annat fett. 

Nu vet ni!

Kärlek

/K

5 thoughts on “Future Mrs and Mr Hjalmarstål/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s