Jessie/

Vi har haft hundabstinens sen vi lämnade tillbaka Valle i juni. Vi har gått och klurat hur vi skall lyckas “lura systemet” både när det kommer till tid, pengar och (H’s pyttelilla) allergi. Men som så många gånger förr i vår relation presenterar livet små lösningar när vi minst anar det. I fredags var jag hemma hos min bästa Moa (slutade prata om mig själv i tredje person för snart tio år sen haha – detta är alltså en annan)  och beklagade mig som vanligt över denna abstinens medan jag gosade med hennes Ozzy. Då kläcker hon ur sig att hennes mamma letar fodervärd åt en av sina “valpar” (hon är snart åtta månader) Fodervärd innebär alltså att hunden bor hos oss men att hon har rätt att ta två valpkullar på henne och eventuellt ställa ut henne någon gång. I runda slängar, vi äger henne inte (inget köp) men hon är med oss jämt.

Sen gick det fort, precis som allt annat i den här relationen haha – vi åkte och hälsade på henne igår och idag flyttar hon in hos oss på prov. Dels för att se hur det funkar med oss och vårt liv, men också med H’s allergi. Jessie (som genihunden heter) är dock en såkallad “allergivänlig” hund och igår kände han inte av någonting trots att de då var tre stycken. Så nu håller vi tummar och tår för att det kommer att gå bra. Vi har ju äntligen två scheman som funkar så pass att hon i princip inte behöver vara själv mer än tre timmar någonsin.

Så låt mig presentera Jessie J-dawg! Hunden med samma frilla som han med H.

315ebeec340611e3800122000a1fbf61_8 7fca8d14342811e3a5e422000aaa08f8_8

Kärlek

/K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s