In rullar hela min klick #moehipp/

Jag blev alltså så jävla grundlurad förra fredagen, kidnappad och satt på ett flyg mot Stockholm. Väl där möttes jag av i princip alla mina bästa och min henhippa var ett jävla faktum ❤ Finns givetvis hur mycket som helst att berätta – men i skrivande stund nöjer jag mig med att säga att den var helt perfekt. Ingen förbannad tyllkjol och pussar för fem spänn här inte (TACK!)

Älskade älskade hens, ni är bäst! Tack om fan, denna är till er;

9d48ce5a95fd11e3a7fd12b201d372bb_8

5dc4e1b895d211e3839f12668b319f39_8

Avslutningsvis fick jag reda på att mitt ex baxat “mitt” barnnamn (som givetvis kom på tal back in the days också) – eller ett av dem – som jag haft nerskrivet sen jag var 17 (och i min tur givetvis baxade av en gammal klasskompis, om man nu kan baxa ett namn) haha, så himla knäppt, hur ställer man sig till det? Vi kommer nog behålla det ändå i o m att även H haft samma i åtanke innan vår tid, plus att det skall agera mellannamn om det blir aktuellt beroende på kön osv.  Ändå  fint att vi fick vad vi ville båda två; han ville inte gifta sig och jag ville inte ha barn (då)  1,5 år post break-up skall han bli pappa och jag wifey. Slutet gott, allting gott.

Kärlek

/K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s