Godmorgon/

20110503-075239.jpg

Efter en natt av bråk med one.com sitter jag nu åter igen med kundtjänst.  De säger åter igen att “det är ett problem” men inget mer. Så tillsvidare bor jag här.

Natten har dock gett mig massa nya ideér efter att jag sett hur enkel wordpress är som plattform, hur som helst lyckades jag betala för två år med den här domänen. På två år kan jag säkert komma på en massa bra saker att göra.

Idag tog jag med mig både paraply och halsduk ut i vårsnön efter att i ren panik kastat in vår hammock-kuddar. Idag börjar även mina “sex dagar på tre” så jag har ju verkligen inte tid att sitta här just nu, verkligheten kallar!

/K

My karma.dekallarosshipsters.se is down. Still. One.com keeps telling me absolutly nothing – so for now and maybe longer-  I’m here. I payed (by accident) for two years of “.com” so all kinds of crazyness may happen. Today I’m acting all important so I really don’t have time to sit here and japper.

One thought on “Godmorgon/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s