SOMMARLOV/

My lord, jag har ingen aning om vad jag skrivit. Det enda jag vet är att jag är freaking klar med den sista hemtentamen! Jag har överlevt en termin av heltidsarbete, volontärarbete (fan vad jag saknar mina ungar dock) och studier på halvtid. Who run this motha? Me! Så jävla bra är jag. I did it!

Imorgon firar jag med sambo-Hanna i random park. Bara en sådan sak, att ha tid att ligga i en park – en sommarkväll!

Godnatt!

/K

I’m done! I made it. Full time job, volunteerwork and halftime studies. I’m fucking awsome. And I’m officially also on a summerbreak!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s