Frossa by Instagram/

Jag har inte haft särskilt upphetsande 48 timmar. Frossan har drivit mig till vansinne genom sporadiska attacker. Det är den värsta sortens sjukdom – när huvudet är med men kroppen skriker av motstånd.  Jag har levt på den liter jordgubbar jag lyckades få hem under få minuter av icke-frossa.  Jordgubbar till allt. Med en lika sjuk man jämte gav vi rätt snabbt upp att försöka samsas om serier att mata, och satte oss med varsin dator istället – fast mot kvällen lyckades vi samsas om Pocahontas. Så för att sammanfatta de senaste 48 timmarna: OZ + jordgubbar. Midsommar firade vi med att släpa våra sorgsna rumpor till macken (det enda som var öppet) och köpa varsin glass som vi åt på en parkbänk. Sen gick vi hem och fortsatte mata serier. Såklart har jag roat mig med instagram, enjoy!

Well, that’s all folks.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s