E&E Glasses/

Varje sommar köper jag ett par solglasögon. Även om jag går tillbaka till mina Wayferer varje år försöker jag variera mig lite. I år var jag inne på dessa men prislappen sved lite för mycket inför stundande festival och Berlin.

På bloggen Om kläder som är vackra blev jag tipsad om E&E glasses från Umeå. Föll pladask för den här modellen, “Tylösand” Det fina med E&Es webshop är att de låter en beställa hem glasögonen och prova innan man bestämmer sig. Inte som i öppet köp utan som i att du betalar inte förens du bestämt dig. Kommer glasögonen inte tillbaka får du en faktura, får de tillbaka dem är det inte mer med det. För mig som nästan bara shoppar på nätet är detta en mindre revolution. Nu väntar jag med spänning!

/K

One thought on “E&E Glasses/

  1. Pingback: Sunpocket II Tortoise/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s