Morgontipset: 2NE1/

Det är ingen hemlighet att jag är svag för asiater i allmänt, koreaner i synnerhet – så när man hittar 2010-talets-Sydkoreanska-svar-på-Spice-Girls kan man inte annat än att älska det. Kläderna! Nu ska de tydligen släppas på engelska, men jag föredrar deras koreanska hits. 2NE1 (to anyone) får bli dagens morgontips.

/K

I love korean men, that’s no secret. But I also love this band called 2NE1 (to anyone) – they are like a 2011 southkorean version of the Spice girls! They are said to be releasing a record in english but nah, I prefer them in korean.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s