Morgontipset: Leopard Colorblock/

Jag älskar de här skorna. Det gör jag. Dock är jag fullt medveten om att chansen är oerhört liten att jag skulle använda dem mer än fyra gånger. Däremot hoppas jag att någon av er därute köper dem och förgyller stadsbilden med dem – för det är väldigt svårt att inte bli glad av dem. Bara vid åsyn.

För cirka 1120 kronor blir de dina, du hittar dem på Nasty Gal.

/K

I love these heels but I know myself to well to know that I wouldn’t wear them much. Anyhu, you can buy them here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s