Revanschen/

När jag var liten ville jag ha en Swatch klocka mer än mycket annat. Vi hade inte råd. När jag väl började tjäna egna pengar fanns de inte kvar – iallafall inte på samma häftiga utförande som under nittiotalet. Efter att ha gått in på Oldstock.se hemsida varje dag för att kolla om den här från sommaren 1993 fanns kvar fick jag nog.  Det var min tur nu! Så för att fira sex rökfria månader klickade jag hem den. Nu har jag aldrig behövt sakna något på så sätt, min mutti har varit exemplarisk på att vara en (mer eller mindre) ensamstående förälder. Hon har skämt bort mig på sitt sätt och jag är enormt lyckligt lottad.

Fast när jag hämtade ut den igår höll det på att brista ändå. Känslan av revansch för både mig och min mutti var obetalbar. Times change, tacka fan för det.Känns fint med en konstant påminnelse om vars man kommer ifrån, det blir så mycket lättare att uppskatta vad man har nu då.

/K

When me and my mum lived on our own I always wanted a Swatch watch – but we didn’t have that kind of money back then. So when I found a whole bunch of 90’s Swatches at Oldstock.se I couldn’t help myself. The feeling of revenge for both me and my mum was priceless. Times changes – and this is a a constant reminder of that. It makes me remember where we came from, and makes me appreciate what I got now even more.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s